• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    0 mening
  • Commentaren (0)

Zalmpapillot met peren

Zalmpapillot met peren
Voor:
4 perso(o)n(en)
Type:
hoofdgerechten 
Duur :
25 min  - Gemakkelijk
Ingrediënten:

Uien: 4
Peren: 2
Zalmfilets: 4 (120 g per stuk)
Olijfolie: 1 eetlepel
Vierkruiden
Verse room: 3 eetlepels
Zout, peper

Bereiding van de papillot van zalm met peren

Verwarm de oven voor op 180°C (stand 6).

Maak de uien schoon en snijd ze fijn.
Maak de peren schoon en snijd ze in partjes.

Laat de uien in de olijfolie fruiten tot ze glazig worden.
Haal ze uit de pan en leg ze op keukenpapier.
Leg de perenpartjes in de pan en laat ze 2 minuten bakken.

Knip 4 blaadjes bakpapier uit.
Op elk blad legt u een laag peren, een laag uien, zout, peper, een mespunt van de vierkruiden en vervolgens een zalmfilet.
Bedek met een laag uien, een laag peren, zout, peper, de vierkruiden en ten slotte wat verse room.
Plooi de papillotten dicht.
Zet ze 10 minuten in de oven.

Dien de papillot van zalm met peren op het bord op, zodat ieder zijn eigen papillot kan openen.

Artikel gepubliceerd door op 12/01/2015

Dit recept maakt deel uit van het dossier En hop! Lekker bereid in papillot!

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming
Gezonde voeding en slank
Cerveau, Nerf, Mémoire, Psychisme, Sommeil Oeil, Bouche, Dent, Nez, Gorge, Oreille, Cheveux Coeur, Sein, Poumon, Circulation sanguine Estomac, Intestin, Foie Sexe, Rein, Système urinaire Os, Articulation, Muscle Peau, Ongle Gids Ziekten en aandoeningen Ziekten en aandoeningen
Medische encyclopedie