• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    1 mening
  • Commentaren (0)

Zalm met spek à la plancha

Zalm met spek à la plancha
Voor:
4 perso(o)n(en)
Type:
hoofdgerechten 
Duur :
5 min  - Gemakkelijk
Ingrediënten:

4 stukken zalm van 150 gr
8 fijne sneetjes spek
olijfolie
versgemalen peper

Bereiding van zalm met spek à la plancha

Warm de grill of braadpan op, en olie ze lichtjes.

Wanneer ze goed warm is legt u de stukken zalm naast elkaar erin met de huidkant naar beneden.

Leg ook de sneetjes spek erin.

Laat de stukken zalm een tot twee minuten erin tot ze lichtjes roze geworden zijn. Haal ze er dan uit en bewaar ze warm.

Wanneer de sneetjes spek goed gegrilld zijn verdeel je ze twee per twee op de stukken zalm.
Peper toevoegen en klaar.

Bijgewerkt door Paule Neyrat, diëtiste op 13/08/2012
Origineel artikel geschreven door op 27/03/2012

Dit recept maakt deel uit van het dossier Lichte gerechten uit de zee !

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming