• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    5 mening
  • Commentaren (0)

Walnotentaart

Walnotentaart
Voor:
8 perso(o)n(en)
Type:
desserts 
Duur :
75 min  - Gemakkelijk
Ingrediënten:

200 gr poedersuiker
1 kom walnnoten
50 gr bloem
50 gr gesmolten boter
1 mespuntje zout
4 eieren

Bereiding van walnotentaart

Verwarm de oven op 180°C.

Verpletter de noten in de mixer en meng ze daarna in een tas suiker.

Voeg de gesmolten boter toe, dan de bloem, het zout, twee volledige eieren een voor een, en tenslotte twee eigelen een voor een en goed roeren tussen de twee.

Klop het eiwit met zout en voorzichtig mengen.

Doe in een een vorm en zet in de oven voor minstens een uur.

De taart is gebakken wanneer uw mespunt proper uit het gebak komt.

Bijgewerkt door Paule Neyrat, diëtiste op 02/06/2015
Origineel artikel geschreven door op 30/10/2012

Dit recept maakt deel uit van het dossier Desserts van de herfst …

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming
Gezonde voeding en slank
Cerveau, Nerf, Mémoire, Psychisme, Sommeil Oeil, Bouche, Dent, Nez, Gorge, Oreille, Cheveux Coeur, Sein, Poumon, Circulation sanguine Estomac, Intestin, Foie Sexe, Rein, Système urinaire Os, Articulation, Muscle Peau, Ongle Gids Ziekten en aandoeningen Ziekten en aandoeningen
Medische encyclopedie