• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    0 mening
  • Commentaren (0)

Vijgen gemarineerd in muskaatwijn

Vijgen gemarineerd in muskaatwijn
Onderstaand recept bevat weinig vet en is dus licht. Meteen hebt u een antwoord op de eeuwige vragen: ' Wat gaan we vandaag eten? ' en ' Hoe stel ik een evenwichtige maaltijd samen? '. Smakelijk!
Type:
voorgerechten hoofdgerechten 

Ingrediënten


8 gedroogde vijgen
1 dl muskaatwijn
8 kleine blaadjes basilicum

De bereiding


Giet de wijn in een slakom en doe er 1,5 dl water bij. Leg er de vijgen in en laat ze ongeveer 2 uur opzwellen op een koele plaats.
Haal de vijgen uit de marinade. Open ze in de helft. Stop er een blaadje basilicum in. Leg ze in een mooie kom en besprenkel ze met het sap van de marinade.

Artikel gepubliceerd door op 05/02/2009

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming