• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    1 mening
  • Commentaren (0)

Venkel met roquefort

Venkel met roquefort
Tijdens een weekje vakantie, een snipperdag of een lang weekend komt vaak het idee van een smaakvolle en lichte picknick opborrelen, waarbij men dan op het gras de maaltijd nuttigt. Iedereen kan zelf uitzoeken wat hij lekker vindt. Hieronder vindt u alvast enkele tips.
Type:
hoofdgerechten 

Ingrediënten


Venkel: 4 knollen
Roquefort: 100 g

Bereiding


Was de venkelknollen en snipper ze fijn. Verbrokkel de roquefort met een vork en meng hem met de venkelreepjes.
Saus: Olijfolie en citroen.

Artikel gepubliceerd door op 09/02/2009

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming
Gezonde voeding en slank
Cerveau, Nerf, Mémoire, Psychisme, Sommeil Oeil, Bouche, Dent, Nez, Gorge, Oreille, Cheveux Coeur, Sein, Poumon, Circulation sanguine Estomac, Intestin, Foie Sexe, Rein, Système urinaire Os, Articulation, Muscle Peau, Ongle Gids Ziekten en aandoeningen Ziekten en aandoeningen
Medische encyclopedie