• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    0 mening
  • Commentaren (0)

Venkel met pompelmoes

Venkel met pompelmoes
Voor:
4 perso(o)n(en)
Type:
hoofdgerechten 
Duur :
15 min  - Gemakkelijk
Ingrediënten:

4 pompelmoezen
3 knollen venkel
2 soeplepels olijfolie
1 citroen
zout
peper

Bereiding van Venkel met pompelmoes

Schil de pompelmoes op een snijplank met gleufjes of in een kom zodat u het sap kunt opvangen. Verdeel de pompelmoes in kwartjes.

Was de venkel en snij ze in heel kleine plakjes.

Leg de kwartjes pompelmoes en de sneetjes venkel afwisselend op een bord.

Bereid de saus met twee soeplepels olijfolie, het citroensap, het sap van de pompelmoezen en peper en zout.

Strooi de saus over de bereiding en laat gedurende 3 uur marineren in de frigo.

Artikel gepubliceerd door op 06/10/2011

Dit recept maakt deel uit van het dossier Innoveer en kook met venkel !

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming