• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    0 mening
  • Commentaren (0)

Velouté van veldsla

Velouté van veldsla
Voor:
4 perso(o)n(en)
Type:
voorgerechten 
Duur :
10 min  - Gemakkelijk
Ingrediënten:

1 groot bakje veldsla klaar voor gebruik
2 grote aardappelen
1 eetlepel olijfolie
1 blokje gevogeltebouillon
100 g feta
zout, peper

Bereiding van de velouté van veldsla

Was de veldsla.

Schil en was de aardappelen en snij ze in stukken.

Warm een soeplepel olijfolie op in een kookpot en laat de veldsla en de aardappelen garen gedurende enkele minuten.

Giet er een liter water en het blokje gevogeltebouillon erbij. Laat 30 minuten koken. Mix en breng op smaak.

Zet de soep terug op het vuur. Snij de feta in kleine blokjes! Doe de soep in een soepkom en doe de blokjes feta erin.

Bijgewerkt door Paule Neyrat, diëtiste op 30/09/2013
Origineel artikel geschreven door op 13/12/2011

Dit recept maakt deel uit van het dossier Een heerlijke soep !

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming
Gezonde voeding en slank
Cerveau, Nerf, Mémoire, Psychisme, Sommeil Oeil, Bouche, Dent, Nez, Gorge, Oreille, Cheveux Coeur, Sein, Poumon, Circulation sanguine Estomac, Intestin, Foie Sexe, Rein, Système urinaire Os, Articulation, Muscle Peau, Ongle Gids Ziekten en aandoeningen Ziekten en aandoeningen
Medische encyclopedie