• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    0 mening
  • Commentaren (0)

Terrine van ratatouille

Terrine van ratatouille
Voor:
4 perso(o)n(en)
Type:
hoofdgerechten 
Duur :
50 min  - Gemakkelijk
Ingrediënten:

800 g lauwe of koude ratatouille
6 eieren
1 koffielepel olijfolie
zout
versgemalen peper

Bereiding van terrine van ratatouille



Verwarm de oven voor op 180°C.
Breek de eieren in een slakom en klop ze los. Doe de ratatouille erbij en meng goed. Proef en breng eventueel verder op smaak met zout en peper.
Vet een cakevorm in met een kwastje.
Giet de bereiding erin en zet 45 minuten in de oven.
Haal de vorm uit de oven, laat afkoelen en zet dan minstens 6 uur in de koelkast.
Haal de terrine van ratatouille dan uit de vorm, snij hem in sneetjes en dien op met een groene salade of tuinkruiden, een snee ham of koud gevogelte of gebraad.

Bijgewerkt door Paule Neyrat, diëtist op 25/07/2012
Origineel artikel geschreven door op 11/09/2009

Dit recept maakt deel uit van het dossier RATATOUILLE IN AL HAAR VORMEN !

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming
Gezonde voeding en slank
Cerveau, Nerf, Mémoire, Psychisme, Sommeil Oeil, Bouche, Dent, Nez, Gorge, Oreille, Cheveux Coeur, Sein, Poumon, Circulation sanguine Estomac, Intestin, Foie Sexe, Rein, Système urinaire Os, Articulation, Muscle Peau, Ongle Gids Ziekten en aandoeningen Ziekten en aandoeningen
Medische encyclopedie