• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    0 mening
  • Commentaren (0)

Tartaar van zalm

Tartaar van zalm
Voor:
2 perso(o)n(en)
Type:
hoofdgerechten 
Duur :
10 min  - Gemakkelijk
Ingrediënten:

300 gr zalm
1 koffielepel kappertjes
1 groene citroen
2 soeplepels fijngesneden peterselie
2 augurken
4 druppeltjes tabasco
1 mespunt cayennepeper
zout
peper
10 kerstomaten

Bereiding van tartaar van zalm

Haal voorzichtig alle graten uit de zalm. Snij de zalm dan eerst met een groot mes in stukken, en snij daarna fijn. Doe ze in een slakom.

Doe de kappertjes, de fijngesneden peterselie, de gesneden augurken, de tabasco, een puntje cayennepeper (als u van gepeperd houdt), zout en peper toe en meng goed.

Bewaar ze koel tot het moment van opdienen.Maak de kerstomaatjes schoon, snij ze in twee en leg ze rondom op elk bord. Doe de tartaar in het midden.

Artikel gepubliceerd door op 20/06/2011

Dit recept maakt deel uit van het dossier Tartaar: vers en snel klaar

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming
Gezonde voeding en slank
Cerveau, Nerf, Mémoire, Psychisme, Sommeil Oeil, Bouche, Dent, Nez, Gorge, Oreille, Cheveux Coeur, Sein, Poumon, Circulation sanguine Estomac, Intestin, Foie Sexe, Rein, Système urinaire Os, Articulation, Muscle Peau, Ongle Gids Ziekten en aandoeningen Ziekten en aandoeningen
Medische encyclopedie