• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    1 mening
  • Commentaren (0)

Tapas van kwarteleitjes

Tapas van kwarteleitjes
Type:
voorgerechten 

Ingrediënten voor ongeveer 12 tapa's


12 kwarteleitjes
12 sneetjes gerookte eendenborst
12 blaadjes dragon
piment d'Espelette (Baskische chilipeper)

Bereiding


Kook de eitjes hard in kokend water (ongeveer 4 minuten).
Schrik ze onder koud stromend water en pel ze.
Verwijder het vet van de eendenborst. Leg op elke snee een blaadje dragon.
Leg elk sneetje op een kwartelei en steek er een prikker door. Bestrooi met piment d'Espelette. Dien koel op.

Artikel gepubliceerd door op 10/08/2009

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming
Gezonde voeding en slank
Cerveau, Nerf, Mémoire, Psychisme, Sommeil Oeil, Bouche, Dent, Nez, Gorge, Oreille, Cheveux Coeur, Sein, Poumon, Circulation sanguine Estomac, Intestin, Foie Sexe, Rein, Système urinaire Os, Articulation, Muscle Peau, Ongle Gids Ziekten en aandoeningen Ziekten en aandoeningen
Medische encyclopedie