• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    0 mening
  • Commentaren (0)

Taboulé

Taboulé
Voor:
2 perso(o)n(en)
Type:
hoofdgerechten 
Duur :
10 min  - Gemakkelijk
Ingrediënten:

Griesmeel: 70 g
Trostomaten: 4
Komkommer: 1/4
Witte uitjes: 4
Citroen: 1/2<
Sinaasappel: 1
Olijfolie: 1 eetlepel
Peterselie: ¼ bos
Munt: ¼ bos
Peper en zout

Bereiding van taboulé



Schil de komkommer en pel de tomaten, en snij ze in heel kleine blokjes.
Vermeng ze met het griesmeel, de fijngehakte kruiden, het citroen- en sinaasappelsap en de olijfolie, en strooi er peper en zout over. Stop het gerecht minstens 6 uur in de koelkast, zodat het griesmeel kan rijzen. Roer er af en toe in.
Snij de uitjes in schijfjes en voeg ze samen met enkele muntblaadjes toe bij het serveren. Serveer het gerecht goed fris.

Artikel gepubliceerd door op 10/02/2009

Dit recept maakt deel uit van het dossier Wat denkt u van een picknick?

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming
Gezonde voeding en slank
Cerveau, Nerf, Mémoire, Psychisme, Sommeil Oeil, Bouche, Dent, Nez, Gorge, Oreille, Cheveux Coeur, Sein, Poumon, Circulation sanguine Estomac, Intestin, Foie Sexe, Rein, Système urinaire Os, Articulation, Muscle Peau, Ongle Gids Ziekten en aandoeningen Ziekten en aandoeningen
Medische encyclopedie