• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    0 mening
  • Commentaren (0)

Salade van stokvis en aardappelen

Salade van stokvis en aardappelen
Type:
hoofdgerechten 

Ingrediënten
4 personen
600 gram stokvis, ontzout
1 kilo aardappelen (bij voorkeur Rattes)
1 eetlepel wijnazijn
1 eetlepel mosterd
1 teentje knoflook
1/2 botje bieslook
4 eetlepels olijfolie

Pocheer de stokvis 10 minuten in kokend water.
Haal er het vel af.
Kook de aardappelen in de schil. Haal de schil eraf en snij ze in schijfjes. Hak het teentje knoflook fijn en versnipper het bieslook. Meng in een slakom de wijnazijn, een beetje zout, de mosterd, het knoflook, het bieslook en de olijfolie. Schep de aardappelen voorzichtig door de stokvis en overgiet met de saus. Dien lauw op.

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming