• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    0 mening
  • Commentaren (0)

Salade van radijzen

Salade van radijzen
Type:
voorgerechten hoofdgerechten 

Ingrediënten voor 4 personen


2 bosjes rode radijzen
2 takjes koriander
1/2 bosje kervel
1 citroen
2 eetlepels olijfolie
zout
versgemalen peper

Bereiding


Maak de radijzen schoon en snij ze in schijfjes.
Versnipper de koriander- en kervelblaadjes.
Meng in een kom het sap van de citroen en de olijfolie. Breng op smaak met zout en peper. Doe de radijzen en de versnipperde kruiden erbij en meng goed.
Zet de radijzensalade tot net voor het opdienen in de koelkast.

Artikel gepubliceerd door op 30/03/2009

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming