• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    0 mening
  • Commentaren (0)

Salade van gegrilde aubergines

Salade van gegrilde aubergines
Voor:
2 perso(o)n(en)
Type:
voorgerechten hoofdgerechten 
Duur :
35 min  - Gemakkelijk
Ingrediënten:

1 grote aubergine (of 2 kleine)
1 teentje look
Wijnazijn
1 eetlepel olijfolie
Peterselie
Zout, peper

Bereiding van de de la salade van gegrilde aubergines

Bak de aubergine uit haar geheel in de oven gedurende 30 minuten (th7, 210°C). Doorprik ze wel eerst met een scherp mes op enkele plaatsen, om te vermijden dat ze in de oven uit elkaar spat.

Koel ze snel af in koud water. De schil komt er dan gemakkelijk af.
Snijd de aubergine na het schillen en het weghalen van de stengel, in kleine stukjes.

Doe ze in een slakom en breng op smaak met olie, azijn, peper en zout..

Voeg de gehakte peterselie tot slot toe aan uw salade van gegrilde aubergines.

Artikel gepubliceerd door op 12/08/2014

Dit recept maakt deel uit van het dossier Gemengde salades van het seizoen

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming