• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    0 mening
  • Commentaren (0)

Restjes van foie gras

Restjes van foie gras

We hadden het iets te groots opgevat, we waren met minder dan voorzien... wat de reden ook is, daags na de feesten zit onze koelkast vaak barstensvol restjes. Ze weggooien vinden we zonde. Onderstaand gerecht biedt u één van de vele oplossingen. Smakelijk!

Type:
hoofdgerechten 

Restjes van foie gras

Snij de foie gras in blokjes en meng die onder een pasta (boter hoeft er dan niet meer bij) of onder aardappelen die u gestoomd hebt en vervolgens in schijfjes gesneden hebt. U kunt ze ook verwerken in een risotto.
De blokjes kunnen:

  • dienen als garnituur bij grote, in de oven gegaarde aardappelen, in de schil of in papillot: open elke aardappel in het midden, leg op elke helft een portie foie gras, en zet nog eens 5 minuten in de oven.
  • gegeven worden bij elke gestoofde groente (prei, wortelen) of gekookte groente (bloemkool, broccoli).

Artikel gepubliceerd door op 06/02/2009

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming