• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    0 mening
  • Commentaren (0)

Puree van aubergines met yoghurt

Puree  van aubergines met yoghurt
Type:
hoofdgerechten 

Ingrediënten
Voor 2 personen
1 grote aubergine
2 citroenen
2 teentjes look
1/4 bosjes peterselie
1 soeplepel olijfolie
1 yoghurt natuur
Zout, peper

Warm de oven voor op 200 °C (th 6/7). Prik in de aubergine met een vork op verschillende plekken en zet ze ongeveer vijftien minuten in de oven, tot dat ze zacht zijn.
Doe inmiddels het sap van de citroenen in een slakom. Pel de look en hak hem fijn. Hak de peterselie en doe alles in de slakom.
Haal de aubergine uit de oven en koel hem af in koud stromend water. Pel de aubergine en hak het vlees fijn vooraleer het in de slakom gaat.
Yoghurt en olijfolie toevoegen en goed mengen. Of gebruik een mixer.
Proef, voeg indien nodig peper en zout toe.
Gekoeld opdienen.

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming

zuivelproducten-me...

Gezonde voeding en slank
Cerveau, Nerf, Mémoire, Psychisme, Sommeil Oeil, Bouche, Dent, Nez, Gorge, Oreille, Cheveux Coeur, Sein, Poumon, Circulation sanguine Estomac, Intestin, Foie Sexe, Rein, Système urinaire Os, Articulation, Muscle Peau, Ongle Gids Ziekten en aandoeningen Ziekten en aandoeningen
Medische encyclopedie