• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    0 mening
  • Commentaren (0)

Pizza met ricotta

Pizza met ricotta
Voor:
6 perso(o)n(en)
Type:
voorgerechten hoofdgerechten 
Duur :
30 min  - Gemakkelijk
Ingrediënten:

500 gram brooddeeg
1 klein rood pepertje
300 gram tomatensaus (zie basisrecept voor pizzasaus)
200 gram ricotta of cottage cheesejuste
zwarte olijven
rucola

Bereiding van de pizza met ricotta

Verwarm de overn op 250˚C.

Hak het pepertje fijn.
Warm de tomatensaus op en doe het erbij. Laat 5 minuten pruttelen.

Rol het deeg uit en bestrijk het met de saus.
Leg er de ricotta en de olijven op.

Laat 20 minuten bakken in de oven op 250 °C
Haal uit de oven en verdeel de rucola erover.

Artikel gepubliceerd door op 01/07/2014

Dit recept maakt deel uit van het dossier Wereldkampioen zelf pizza maken!

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming
Gezonde voeding en slank
Cerveau, Nerf, Mémoire, Psychisme, Sommeil Oeil, Bouche, Dent, Nez, Gorge, Oreille, Cheveux Coeur, Sein, Poumon, Circulation sanguine Estomac, Intestin, Foie Sexe, Rein, Système urinaire Os, Articulation, Muscle Peau, Ongle Gids Ziekten en aandoeningen Ziekten en aandoeningen
Medische encyclopedie