• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    0 mening
  • Commentaren (0)

Papillotjes van vis

Papillotjes van vis
Type:
hoofdgerechten 

Ingrediënten voor 2 personen


2 sjalotjes
1 koffielepel olijfolie
1 glaasje witte wijn
4 eetlepels room
2 vismoten (zalm of een andere soort) van 150 g
zout
versgemalen peper

Bereiding


Daags voordien:
Pel de sjalotjes en versnipper ze. Verhit de olijfolie in een braadpot en stoof de sjalotjes. Giet de wijn erbij en laat zachtjes pruttelen tot de wijn grotendeels verdampt is. Doe er de room bij, strooi er zout en peper over en laat 5 minuten koken.
Giet deze saus in een kom, dek af met huishoudfolie en zet in de koelkast.

De dag zelf:
Verwarm de oven op 160°C.
Leg elke vismoot op een vel aluminiumpapier.
Giet de saus erover. Sluit de papillotjes hermetisch af en zet 15 minuten in de oven.
Geef bij deze papillotjes creoolse rijst. Kook de rijst daags voordien halfgaar en kook hem verder terwijl de papillotjes in de oven zitten.

Artikel gepubliceerd door op 19/10/2009

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming
Gezonde voeding en slank
Cerveau, Nerf, Mémoire, Psychisme, Sommeil Oeil, Bouche, Dent, Nez, Gorge, Oreille, Cheveux Coeur, Sein, Poumon, Circulation sanguine Estomac, Intestin, Foie Sexe, Rein, Système urinaire Os, Articulation, Muscle Peau, Ongle Gids Ziekten en aandoeningen Ziekten en aandoeningen
Medische encyclopedie