• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    0 mening
  • Commentaren (0)

Papillot van peer met kaneel

Papillot van peer met kaneel
Voor:
4 perso(o)n(en)
Type:
desserts 
Duur :
30 min  - Gemakkelijk
Ingrediënten:

4 grote peren
2 soeplepels room
40 gr griessuiker
2 soeplepels kaneel
1 soeplepel cassonade

Bereiding van Papillot van peer met kaneel

Verwarm de oven voor op 150°.

Schil de peren en snij ze in twee, maar zorg ervoor dat ze samen een geheel vormen met steeltje.

In een kleine kom meng je de room en de griessuiker.
In een andere kom de kaneel en de cassonade.

Snij vier grote vierkante stukken aluminiumfolie.
Leg een peer in het midden van elk van deze stukken.
Doe de gesuikerde room in het midden van elke peer, en maak de twee stukken aan elkaar met een tandenstoker zodat de beide delen niet scheiden tijdens het koken.
Bestrooi de peren met het kaneel/cassonade mengsel.
Vorm de aluminiumfolie errond tot een papillot.
Zet de papillotten in de oven en laat 20 minuten klaarworden.

Haal de papillotten van peer met kaneel uit de oven en dien ze meteen warm op.

Bijgewerkt door Paule Neyrat, diëtiste op 01/03/2016
Origineel artikel geschreven door op 11/02/2011

Dit recept maakt deel uit van het dossier Leve de papillotten !

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming
Gezonde voeding en slank
Cerveau, Nerf, Mémoire, Psychisme, Sommeil Oeil, Bouche, Dent, Nez, Gorge, Oreille, Cheveux Coeur, Sein, Poumon, Circulation sanguine Estomac, Intestin, Foie Sexe, Rein, Système urinaire Os, Articulation, Muscle Peau, Ongle Gids Ziekten en aandoeningen Ziekten en aandoeningen
Medische encyclopedie