• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    0 mening
  • Commentaren (0)

Millefeuille van appel en reblochon

Millefeuille van appel en reblochon
Voor:
4 perso(o)n(en)
Type:
hoofdgerechten 
Duur :
20 min  - Gemakkelijk
Ingrediënten:

4 kleine appels
1/2 reblochon
1 soeplepel olijfolie
1 koffielepel honing
1 citroen

Bereiding van millefeuille van appel en reblochon

 

Schil de appels en snij ze in sneetjes van ongeveer 5 mm.

Verwijder de korst van de reblochon en snij de kaas in schijfjes.

Warm een braadpot op met wat olijfolie en 1 koffielepel honing, doe de schijfjes appel erin en laat bakken langs beide zijden. Breng ze wat op smaak met wat citroensap.

Verwarm de oven voor op 180°C.

Op vier kleine bordjes maak je de millefeuilles door de schijfjes appel af te wisselen met schijfjes reblochon.

Zet in de oven voor 10 à 15 minuten tot de kaas goed gesmolten is.

Meteen serveren.

Artikel gepubliceerd door op 26/11/2012

Dit recept maakt deel uit van het dossier Maak eens iets lekkers met kaas !

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming
Gezonde voeding en slank
Cerveau, Nerf, Mémoire, Psychisme, Sommeil Oeil, Bouche, Dent, Nez, Gorge, Oreille, Cheveux Coeur, Sein, Poumon, Circulation sanguine Estomac, Intestin, Foie Sexe, Rein, Système urinaire Os, Articulation, Muscle Peau, Ongle Gids Ziekten en aandoeningen Ziekten en aandoeningen
Medische encyclopedie