• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    1 mening
  • Commentaren (0)

Makreelpastei

Makreelpastei
Tijdens een weekje vakantie, een snipperdag of een lang weekend komt vaak het idee van een smaakvolle en lichte picknick opborrelen, waarbij men dan op het gras de maaltijd nuttigt. Iedereen kan zelf uitzoeken wat hij lekker vindt. Hieronder vindt u alvast enkele tips.
Type:
hoofdgerechten 

Ingrediënten


Makreelfilet: 6
Verse smeerkaas: 3 grote
Mosterd
Bieslook

Recept


Snij de makreelfilets in kleine stukjes. Meng ze met de verse kaas. Voeg naar eigen smaak mosterd en versnipperd bieslook toe.
Zet het gerecht op een koele plaats.

Artikel gepubliceerd door op 09/02/2009

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming