• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    0 mening
  • Commentaren (0)

Kippenfilet met kokosnoot

Kippenfilet met kokosnoot
Type:
hoofdgerechten 

Ingrediënten voor 4 personen

4 kippenfilets
2 eieren
5 eetlepels paneermeel
3 tot 4 eetlepels geraspte kokos
1 eetlepel kerriepoeder
2 eetlepels olijfolie
fleur de sel

Bereiding

Snij de kippenfilet in dunne repen.
Klopt de eieren los in een diep bord.
Vermeng in een ander bord het paneermeel, de kokosnoot en de kerrie.
Verhit de olie in een pan met antiaanbaklaag of in de wok.
Paneer de kippenreepjes: haal ze eerst aan weerskanten door de eieren en daarna door het paneermengsel.
Laat ze 2 tot 3 minuten bakken en laat ze daarna uitlekken op een vel keukenpapier.
Bestrooi met een beetje fleur de sel.
Dien goed heet op.

Bijgewerkt door Paule Neyrat, diëtist op 06/01/2009
Origineel artikel geschreven door op 12/11/2008

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming