• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    0 mening
  • Commentaren (0)

Kaviaar van aubergine

Kaviaar van aubergine
Een evenwichtig, maar vetarm menu op basis van seizoensproducten.
Type:
hoofdgerechten 

Ingrediënten voor 2 personen


Aubergine: 1
Tomaat: 1
Ui: 1/2
Olijfolie: 1 eetlepel
Peper en zout

Bereiding


Bereidingstijd: 30 minuten
Verwarm de oven voor op 200°C (stand 7) en bak de aubergines gedurende 15 à 20 minuten in hun geheel.
Leg de tomaten 10 seconden in kokend water. Schil ze, ontpit ze en snij ze in stukken.
Schil de ui en hak hem fijn.
Verwijder het vruchtvlees van de aubergine met een lepel en snij het in stukken.
Meng alles (tomaten, auberginevruchtvlees, ui en olie) dooreen en strooi er peper en zout over. Serveer het ijskoud.

De tomaat verzacht de pikante smaak van de aubergine. Deze mediterrane groenteschotel is rijk aan antioxidanten

Artikel gepubliceerd door op 10/02/2009

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming