• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    1 mening
  • Commentaren (0)

Kabeljauw met ham

Kabeljauw met ham
Voor:
4 perso(o)n(en)
Type:
voorgerechten hoofdgerechten 
Duur :
15 min  - Gemakkelijk
Ingrediënten:

4 moten kabeljauw
8 ansjovisfilets
4 sneden Parmaham
1 ui
1 koffielepel olijfolie
1 dl witte wijn

Bereiding van Kabeljauw met ham



Leg twee ansjovisfilets op elke kabeljauwmoot. Draai ze elk apart in een snee ham.
Pel de ui en snipper hem fijn. Verhit de olie in een pan en stoof er de ui in.
Doe de kabeljauwmoten erbij. Braad de vis 1 minuut aan weerskanten.
Giet de wijn erin. Voeg geen zout toe. Bestrooi met peper.
Laat 5 minuten pruttelen en draai de moten halverwege om.
Schik de kabeljauwmoten op een schotel. Geef er het kookvocht bij als saus of giet het erover.

Artikel gepubliceerd door op 02/09/2011

Dit recept maakt deel uit van het dossier Snel en lekker koken !

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming