• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    2 mening
  • Commentaren (0)

Groene appelen en wortelen in remouladesaus

Groene appelen en wortelen in remouladesaus
Voor:
4 perso(o)n(en)
Type:
voorgerechten 
Duur :
10 min  - Gemakkelijk
Ingrediënten:

2 appelen (Granny Smith)
2 grote wortelen
2 limoenen
3 eetlepels gezouten amandelen (met bruine vliesje)
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels volle yoghurt
zout
versgemalen peper

Bereiding van de groene appelen en wortelen in remouladesaus

Schil de appelen, schraap de wortelen en rasp alles zo fijn mogelijk.

Doe alles in een kom en besprenkel meteen met limoensap, zodat alles ook mooi zijn kleur behoudt.

Plet de amandelen fijn in een vijzel en doe ze erbij.

Doe de olie en de yoghurt erbij en roer goed.

Proef en breng verder op smaak met zout. Werk af met peper.

Bijgewerkt door Paule Neyrat, diëtiste op 07/01/2014
Origineel artikel geschreven door op 08/02/2010

Dit recept maakt deel uit van het dossier Een detox-kuur na de feesten

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming