• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    0 mening
  • Commentaren (0)

Gevulde champignons met plattekaas

Gevulde champignons met plattekaas
Voor:
4 perso(o)n(en)
Type:
hoofdgerechten 
Duur :
20 min  - Gemakkelijk
Ingrediënten:

4 zeer grote Parijse champignons
2 sjalotten
1 bosje bieslook
6 ruime lepels plattekaas van 20 % MG
1 citroen
Curry of paprikapoeder
Zout, versgemalen peper

Bereiding van gevulde champignons met plattekaas

Veeg de champignons af en hol ze een beetje uit.

Pel en snijd de sjalotten. Was, droog en snijd het bieslook.

Doe de plattekaas in een kom. Voeg de sjalotten en het bieslook toe. Peper en zout het. Vermengen.

Breng op smaak met de helft van het citroensap, en voeg meer toe naar eigen smaak.

Verdeel deze plattekaas over alle champignons. Strooi er wat curry of paprika over.

Dien de gevulde champignons met plattekaas goed gekoeld op.

Bijgewerkt door Paule Neyrat, diëtiste-voedingsadviseur op 05/05/2014
Origineel artikel geschreven door op 05/05/2014

Dit recept maakt deel uit van het dossier Melkproducten voor fijne recepten

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming

zuivelproducten-me...

Gezonde voeding en slank
Cerveau, Nerf, Mémoire, Psychisme, Sommeil Oeil, Bouche, Dent, Nez, Gorge, Oreille, Cheveux Coeur, Sein, Poumon, Circulation sanguine Estomac, Intestin, Foie Sexe, Rein, Système urinaire Os, Articulation, Muscle Peau, Ongle Gids Ziekten en aandoeningen Ziekten en aandoeningen
Medische encyclopedie