• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    0 mening
  • Commentaren (0)

Gerookte zalm met gepocheerde eieren en asperges

Gerookte zalm met gepocheerde eieren en asperges
Voor:
4 perso(o)n(en)
Duur :
10 min  - Gemakkelijk
Ingrediënten:

1 bussel groene asperges
4 eieren
4 sneden gerookte zalm

Bereiding van Gerookte zalm met gepocheerde eieren en asperges

Maak de asperges korter en kook ze in gezouten kokend water. Pocheer de eieren in het water met azijn of kook ze zacht en schil ze. Verdeel de asperges en de eieren op de borden. rol een mooie snede gerookte zalm op en serveer ernaast op het bord.

Bijgewerkt door Paule Neyrat, diëtiste op 06/04/2016
Origineel artikel geschreven door op 18/04/2011

Dit recept maakt deel uit van het dossier Een feestelijk menu voor Pasen !

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming