• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    0 mening
  • Commentaren (0)

Gebakken perziken en abrikozen met rozemarijn

Gebakken perziken en abrikozen met rozemarijn
Voor:
4 perso(o)n(en)
Type:
desserts 
Duur :
10 min  - Gemakkelijk
Ingrediënten:

4 perziken
4 abrikozen
boter
1 tak rozemarijn
1 eetlepel suiker

Bereiding van de gebakke perziken en abrikozen met rozermarijn

  • Schil de perzikern en snijd ze in kwartjes.
     
  • Was de abrikozen en snijd ze in vier.
     
  • Laat wat boter smelten in een pan met een dikke bodem of met een anti-aanbaklaag.
     
  • Bak de abrikozen en de perzikern samen met de blaadjes rozemarijn en juist een eetlepeltje suiker.

Artikel gepubliceerd door op 14/07/2014

Dit recept maakt deel uit van het dossier Smullen van abrikozen

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming
Gezonde voeding en slank
Cerveau, Nerf, Mémoire, Psychisme, Sommeil Oeil, Bouche, Dent, Nez, Gorge, Oreille, Cheveux Coeur, Sein, Poumon, Circulation sanguine Estomac, Intestin, Foie Sexe, Rein, Système urinaire Os, Articulation, Muscle Peau, Ongle Gids Ziekten en aandoeningen Ziekten en aandoeningen
Medische encyclopedie