• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    0 mening
  • Commentaren (0)

Gebakken cantharellen

Gebakken cantharellen
Voor:
4 perso(o)n(en)
Type:
hoofdgerechten 
Duur :
10 min  - Gemakkelijk
Ingrediënten:

500gr cantharellen
2 teentjes look
1/4 bosje peterselie
1 koffielepelolijfolie

Bereiding van gebakken cantharellen

Maak de cantharellen schoon met een zacht borsteltje. Snij het onderste stukje stengel weg en als u ze echt nog te vuil vindt, was ze dan vluchtig en droog ze af.

Schil de look en snij hem fijn.

Trek de blaadjes van de peterselie en hak ze fijn.

Warm een pan op met wat olijfolie. Doe de cantharellen en de look erin. Laat 5 minuten bakken en meng geregeld, maar voorzichtig.

Meng tot slot de peterselie erbij.

In een schotel serveren.

Bijgewerkt door Paule Neyrat, diëtiste op 27/04/2016
Origineel artikel geschreven door op 26/09/2011

Dit recept maakt deel uit van het dossier Het seizoen van de champignon staat voor de deur!

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming
Gezonde voeding en slank
Cerveau, Nerf, Mémoire, Psychisme, Sommeil Oeil, Bouche, Dent, Nez, Gorge, Oreille, Cheveux Coeur, Sein, Poumon, Circulation sanguine Estomac, Intestin, Foie Sexe, Rein, Système urinaire Os, Articulation, Muscle Peau, Ongle Gids Ziekten en aandoeningen Ziekten en aandoeningen
Medische encyclopedie