• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    1 mening
  • Commentaren (0)

Gazpacho van tomaat

Gazpacho van tomaat
Type:
voorgerechten 

Ingrediënten

Voor 4 personen
Trostomaten: 400 g
Komkommer: 100 g
Rode paprika: 80 g
Groene paprika: 80 g
Witte ui: 50 g
Look: 1 teentje
Water: 10 cl
Xeresazijn: 3 eetlepels
Zout
Tabasco

Bereiding

Snij de tomaten in vieren. Snij de komkommer in kleine blokjes, zonder hem te schillen. Schil de paprika's, haal ze leeg en snij ze in kleine stukjes. Doe hetzelfde met de ui en de look.
Doe alle groenten in een slakom en voeg er water, xeresazijn en zout aan toe. Meng alle ingrediënten goed dooreen en bewaar de schotel gedurende 12 uur op een koele plek.
Haal het mengsel vervolgens een paar seconden door de mixer. De soep moet lichtjes korrelig blijven. Breng het gerecht zo nodig op smaak en bewaar het op een koele plaats.

Artikel gepubliceerd door op 10/06/2010

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming
Gezonde voeding en slank
Cerveau, Nerf, Mémoire, Psychisme, Sommeil Oeil, Bouche, Dent, Nez, Gorge, Oreille, Cheveux Coeur, Sein, Poumon, Circulation sanguine Estomac, Intestin, Foie Sexe, Rein, Système urinaire Os, Articulation, Muscle Peau, Ongle Gids Ziekten en aandoeningen Ziekten en aandoeningen
Medische encyclopedie