• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    0 mening
  • Commentaren (0)

Fricassee van bloemkool en parijse champignons

Fricassee van bloemkool en parijse champignons
Voor:
2 perso(o)n(en)
Type:
hoofdgerechten 
Duur :
25 min  - Gemakkelijk
Ingrediënten:

400 gr roosjes bloemkool
200 gr parijse champignons
1/2 citroen
1 soeplepel olijfolie
50 gr ui in schijfjes gesneden
1 kofielepel look
3 takjes kervel

Bereiding van fricassee van bloemkool en parijse champignons

Breng een kookpot met water in de kookpot samen met 1/2 citroen. Doe de roosjes bevroren bloemkool erin gedurende 3 minuten. Laat ze uitlekken.

In een braadpan verwarmt u een soeplepel olijfolie. Bak de ui en een soeplepel look aan gedurende 5 minuten op een zacht vuurtje. Doe de champignons erbij. Goed roeren en dan ook de bloemkool erbij doen. Wat zout erbij. Laat nog 5 minuten koken en roer af en toe. Nog wat peper toevoegen.

Doe de fricassee van bloemkool en parijse champignons op een bord. Strooi er de blaadjes kerver over.

Bijgewerkt door Paule Neyrat, diëtiste op 29/09/2014
Origineel artikel geschreven door op 18/01/2013

Dit recept maakt deel uit van het dossier MAKKELIJKE EN ECONOMISCHE GERECHTEN !

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming
Gezonde voeding en slank
Cerveau, Nerf, Mémoire, Psychisme, Sommeil Oeil, Bouche, Dent, Nez, Gorge, Oreille, Cheveux Coeur, Sein, Poumon, Circulation sanguine Estomac, Intestin, Foie Sexe, Rein, Système urinaire Os, Articulation, Muscle Peau, Ongle Gids Ziekten en aandoeningen Ziekten en aandoeningen
Medische encyclopedie