• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    0 mening
  • Commentaren (0)

Frambozensorbet en frambozencoulis

Frambozensorbet en frambozencoulis
Voor:
4 perso(o)n(en)
Type:
desserts 
Ingrediënten:

5 bakjes frambozen
1 soeplepel suiker
1/2 citroen
4 takjes verse munt

Bereiding van frambozensorbet en frambozencoulis

Verdeel de frambozen en was ze zeker niet. Verwijder de steeltjes indien nodig.

Bewaar de 12 mooiste frambozen in de koelkast op een klein bordje.

Mix de rest van de frambozen. Doe de helft van de coulis in de ijsmachine (sorbetière). Of zet de coulis twee uur in de diepvries.

Filter de rest van het sap. Voeg 1 soeplepel suiker en het sap van een halve citroen toe. Koel bewaren. Verdeel de coulis over de glazen.

Doe een bol frambozensorbet erover en leg dan de frambozen erop!
Takje munt erop om te serveren.

Artikel gepubliceerd door op 23/07/2012

Dit recept maakt deel uit van het dossier SORBETS : EEN ANDERE MANIER OM FRUIT TE ETEN

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming

Ijsjes, sorbets, g...

Gezonde voeding en slank
Cerveau, Nerf, Mémoire, Psychisme, Sommeil Oeil, Bouche, Dent, Nez, Gorge, Oreille, Cheveux Coeur, Sein, Poumon, Circulation sanguine Estomac, Intestin, Foie Sexe, Rein, Système urinaire Os, Articulation, Muscle Peau, Ongle Gids Ziekten en aandoeningen Ziekten en aandoeningen
Medische encyclopedie