• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    1 mening
  • Commentaren (0)

Farfalle met verse kaas

Farfalle met verse kaas
Voor:
4 perso(o)n(en)
Type:
hoofdgerechten 
Duur :
15 min
Ingrediënten:

200 gr farfalle
150 gr geitenkaas
3 soeplepels olijfolie
2 soeplepels kleine ontpitte zwarte olijven
150 gr diepgevroren bonen
150 gr gemengde salade
1 citroen

Bereiding van farfalle met verse kaas

Kook de pasta in kokend water.

Doe de geitenkaas in een kom. Voeg 1 soeplepel olijfolie en de olijven toe. Lichtjes zouten, roeren en bewaren.

Ontdooi de bonen in de microgolfoven. Was en droog de gemengde salade. Doe alles samen in een slakom en breng op smaak met twee soeplepels olijfolie, citroensap, zout en peper. Goed mengen.

Laat de pasta uitlekken. Doe bij de kom geitenkaas en roer goed.

Verdeel de gemengde salade met bonen over de verschillende borden. Leg de pasta erop en serveer.

Tijdens het koken, neem je de bonen en schil je ze. Je kan ze ook vervangen door verse tomaten.

Artikel gepubliceerd door op 28/08/2012

Dit recept maakt deel uit van het dossier Pasta: voor een complete maaltijd en een goed humeur

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming
Gezonde voeding en slank
Cerveau, Nerf, Mémoire, Psychisme, Sommeil Oeil, Bouche, Dent, Nez, Gorge, Oreille, Cheveux Coeur, Sein, Poumon, Circulation sanguine Estomac, Intestin, Foie Sexe, Rein, Système urinaire Os, Articulation, Muscle Peau, Ongle Gids Ziekten en aandoeningen Ziekten en aandoeningen
Medische encyclopedie