• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    0 mening
  • Commentaren (0)

Crumble van ratatouille

Crumble van ratatouille
Voor:
4 perso(o)n(en)
Type:
hoofdgerechten 
Duur :
30 min  - Gemakkelijk
Ingrediënten:

800 g ratatouille (zie basisrecept)
100 g bloem
50 g boter
40 g geraspte parmesaan
2 eetlepels pijnappelpitten
2 takjes basilicum

Bereiding van crumble van ratatouille



Doe de ratatouille in een braadpot en verwarm hem langzaam.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Maak de crumble klaar: doe de bloem in een kom, samen met de in kleine stukjes gesneden boter en de parmesaan. Meng met de toppen van uw vingers tot een korrelig deeg. Doe de pijnappelpitten erin en meng nog eens.
Verdeel de ratatouille gelijkmatig in een ovenschotel. Strooi de crumble er mooi gelijkmatig over en zet 15 tot 20 minuten in de oven tot de crumble goudbruin is.
Stroop de basilicumblaadjes af, hak ze fijn en strooi ze over het gerecht. Dien meteen op.

Bijgewerkt door Paule Neyrat, diëtist op 25/07/2012
Origineel artikel geschreven door op 11/09/2009

Dit recept maakt deel uit van het dossier RATATOUILLE IN AL HAAR VORMEN !

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming