• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    2 mening
  • Commentaren (0)

Courgetteroomsoep met kervel

Courgetteroomsoep met kervel
Voor:
2 perso(o)n(en)
Type:
voorgerechten 
Duur :
10 min  - Gemakkelijk
Ingrediënten:

Courgettes: 500 g
Gevogeltebouillon: 1 blokje
Room: 1 eetlepel
Kervel: 1 bos
Peper en zout

Bereiding van courgetteroomsoep met kervel



Spoel de courgettes en snij de beide uiteinden af. Snij de groenten nu in grote stukken.
Stop ze in de snelkookpan en doe er een glas water en zout bij.
Laat gedurende 5 minuten koken en mix alle ingrediënten goed dooreen.
Voeg er de room aan toe, meng goed en breng zo nodig op smaak.
Snij de bos kervel met de schaar in grove stukken en doe ze in de soep. Breng de soep heel even opnieuw aan de kook en serveer ze.
U kunt deze soep ook koud eten.

Artikel gepubliceerd door op 10/06/2010

Dit recept maakt deel uit van het dossier Tijd voor een heerlijke soep !

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming