• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    0 mening
  • Commentaren (0)

Cervelle de canut

Cervelle de canut
Voor:
4 perso(o)n(en)
Type:
voorgerechten 
Duur :
10 min  - Gemakkelijk
Ingrediënten:

500 gr uitgelekte platte kaas
1 sjalot
1 teentje look
10 takjes peterselie
bieslook
kervel
5 cl azijn
5cl witte wijn
10 cl vloeibare room
4 sneden boerenbrood

Bereiding van Cervelle de canut

Doe de goed uitgelekte platte kaas in een slakom. Doe de geplette sjalotjes en teen look erij. Meng goed. Doe de azijn, de witte wijn en de room erbij. Zout en peper toevoegen en goed mengen. Zet in de koelkast tot het moment van opdienen. Grill de sneetjes boerenbrood. Lauw serveren met de cervelle de canut.

Artikel gepubliceerd door op 05/09/2011

Dit recept maakt deel uit van het dossier Snel en lekker koken !

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming

zuivelproducten-me...

Gezonde voeding en slank
Cerveau, Nerf, Mémoire, Psychisme, Sommeil Oeil, Bouche, Dent, Nez, Gorge, Oreille, Cheveux Coeur, Sein, Poumon, Circulation sanguine Estomac, Intestin, Foie Sexe, Rein, Système urinaire Os, Articulation, Muscle Peau, Ongle Gids Ziekten en aandoeningen Ziekten en aandoeningen
Medische encyclopedie