• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    3 mening
  • Commentaren (0)

Broodje rosbief/sla

Broodje rosbief/sla
Voor:
2 perso(o)n(en)
Type:
hoofdgerechten picknick 
Duur :
10 min  - Gemakkelijk
Ingrediënten:

1/2 stokbrood
2 sneden rosbief
enkele blaadjes sla naar keuze
mosterd
olijfolie

Bereiding van broodje rosbief/sla

Halveer het stokbrood en snij de twee stukken overlangs open, maar laat de twee helften aan elkaar vastzitten. Besmeer de binnenkant van elk stuk met een beetje mosterd.
Snij de sneetjes rosbief in fijne reepjes.

Was en droog de sla. Breng op smaak met een scheut olijfolie, zout en peper uit de molen.
Verdeel de reepjes rosbief over telkens één helft van het brood. Leg de blaadjes sla erbovenop en druk aan. Doe de broodjes dicht.

Wikkel elk broodje in aluminiumfolie.

Bijgewerkt door Paule Neyrat, diëtiste op 29/06/2016
Origineel artikel geschreven door op 22/04/2013

Dit recept maakt deel uit van het dossier Een picknickmand vol lekkers

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming
Gezonde voeding en slank
Cerveau, Nerf, Mémoire, Psychisme, Sommeil Oeil, Bouche, Dent, Nez, Gorge, Oreille, Cheveux Coeur, Sein, Poumon, Circulation sanguine Estomac, Intestin, Foie Sexe, Rein, Système urinaire Os, Articulation, Muscle Peau, Ongle Gids Ziekten en aandoeningen Ziekten en aandoeningen
Medische encyclopedie