• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    0 mening
  • Commentaren (0)

Brochettes van varkensvlees en ananas

 Brochettes van varkensvlees en ananas
Voor:
4 perso(o)n(en)
Type:
hoofdgerechten 
Duur :
10 min  - Gemakkelijk
Ingrediënten:

Varkensvlees: 500 g
Ananas zonder toegevoegde suiker: 1 blik
Verse salie: 2 takjes
Papaverzaadjes: 1 soeplepel
Zout, peper van de molen

Bereiding van brochettes van varkensvlees met ananas

Haal het vet van het vlees en snij het in blokjes van 2 à 3 cm.
Laat de ananas uitlekken, snij de schijven ananas in twee.
Maak de salie schoon.
Doe de stukken varkenvlees aan een spies, wissel af met ananas en af en toe een blaadje salie.
Laat de brochettes gedurende 12 à 15 minuten grillen en draai ze regelmatig om.
Leg de brochettes op een schotel, bestrooi met papaverzaadjes, zout en een beetje peper.

Bijgewerkt door Paule Neyrat, diëtist op 02/04/2012
Origineel artikel geschreven door op 25/07/2011

Dit recept maakt deel uit van het dossier BARBECUE : ORIGINELE EN GEKRUIDE BROCHETTES

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming