• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    1 mening
  • Commentaren (0)

Broccoli met amandelschilfers

Broccoli met amandelschilfers
Voor 4 personen
Type:
voorgerechten hoofdgerechten 

Broccoli met amandelschilfers: Ingrediënten

600 gram broccoli
1 witte ui
4 tomaten
1 koffielepel olijfolie
2 eetlepels amandelschilfers
gehakte peterselie
zout
peper

Broccoli met amandelschilfers: Bereiding

Was broccoli en maak de roosjes los.
Pel de ui en versnipper hem. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in stukken.
Kook de broccoli beetgaar in licht gezouten water. Let erop dat hij vooral niet te plat wordt.
Verhit de olie in een pan en stoof de ui goudbruin. Voeg daarna de tomaten toe en breng op smaak met zout en peper. Doe er de amandelschilfers bij en laat deze saus een tiental minuutjes pruttelen.
Giet ze over de goed uitgelekte broccoli. Strooi er tot slot de peterselie over.

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming