• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    0 mening
  • Commentaren (0)

Boterhammen met vis en noten

Boterhammen met vis en noten
Voor:
4 perso(o)n(en)
Type:
voorgerechten 
Duur :
20 min  - Gemakkelijk
Ingrediënten:

6 kleine broodjes
600 gr visfilets (kabeljauw)
1 teentje look
50 gr mengeling van noten
2 soeplepels olijfolie
2 takjes basilicum
1 citroen
zout
versgemalen peper

Bereiding van boterhammen met vis en noten

Zet de vis in de diepvriezer om het hard te laten worden.

Schil de look en snij de look fijn. Snij de noten fijn.

Meng ze met de look en de olijfolie, het zout en de peper.

Hakkel de basilicumblaadjes fijn.

Verdeel de vis in kleine stukjes. Meng onder de noten en basilicum. Snij de broodjes in twee.

Verdeel de vistartaar met noten op elke helft. Strooi enkele druppels citroensap erover.

Bijgewerkt door Paule Neyrat, diëtiste op 20/11/2013
Origineel artikel geschreven door op 17/10/2011

Dit recept maakt deel uit van het dossier Heerlijke aperitiefhapjes

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming
Gezonde voeding en slank
Cerveau, Nerf, Mémoire, Psychisme, Sommeil Oeil, Bouche, Dent, Nez, Gorge, Oreille, Cheveux Coeur, Sein, Poumon, Circulation sanguine Estomac, Intestin, Foie Sexe, Rein, Système urinaire Os, Articulation, Muscle Peau, Ongle Gids Ziekten en aandoeningen Ziekten en aandoeningen
Medische encyclopedie