• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    0 mening
  • Commentaren (0)

Boterhammen met olijven, rozijnen en noten

Boterhammen met olijven, rozijnen en noten
Voor:
6 perso(o)n(en)
Type:
voorgerechten 
Duur :
10 min  - Gemakkelijk
Ingrediënten:

6 sneden brood
30 gr boter
12 cerneaux de noix
3 cuil à soupe d'olives noires dénoyautées
3 cuil à soupe de raisins secs

Bereiding van boterhammen met olijven, rozijnen en noten

Hou zes gepelde noten. Snij de rest fijn. Snij ook de olijven en de rozijnen fijn. Dit alles samen mengen.

Smeer wat boter op de boterhammen. Doe de fijngesneden olijven, noten en rozijnen erop. Zachtjes aandrukken.

Leg een gepelde noot op elk van de boterhammen.

Artikel gepubliceerd door op 20/04/2011

Dit recept maakt deel uit van het dossier Boterhammen : recepten voor jong en oud !

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming
Gezonde voeding en slank
Cerveau, Nerf, Mémoire, Psychisme, Sommeil Oeil, Bouche, Dent, Nez, Gorge, Oreille, Cheveux Coeur, Sein, Poumon, Circulation sanguine Estomac, Intestin, Foie Sexe, Rein, Système urinaire Os, Articulation, Muscle Peau, Ongle Gids Ziekten en aandoeningen Ziekten en aandoeningen
Medische encyclopedie