• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    0 mening
  • Commentaren (0)

Boterhammen met kaas en noten

Boterhammen met kaas en noten
Voor:
4 perso(o)n(en)
Type:
voorgerechten 
Duur :
15 min  - Gemakkelijk
Ingrediënten:

6 sneetjes brood
2 soeplepels platte kaas aan 20%
40 gr roquefort
1/2 koffielepel paprikapoeder
6 soeplepels gepelde noten
zout
versgemalen peper

Bereiding van boterhammen met kaas en noten

Meng de platte kaas en de Roquefort tot het een homogene massa is.

Voeg het paprikapoeder toe en peper.

Leg 6 noten opzij. Leg de rest op een zuiver doekje en plet ze goed.

Verwarm een pan met anti-aanbaklaag zonder olie. Gooi de nootjes erin en laat bakken tot ze goed gebruind zijn.

Doe dan de crème met Roquefort en paprika eronder.

Smeer de sneetjes brood in met deze mengeling. Doe een nootje op elke boterham.

Artikel gepubliceerd door op 17/10/2011

Dit recept maakt deel uit van het dossier Heerlijke aperitiefhapjes

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming
Gezonde voeding en slank
Cerveau, Nerf, Mémoire, Psychisme, Sommeil Oeil, Bouche, Dent, Nez, Gorge, Oreille, Cheveux Coeur, Sein, Poumon, Circulation sanguine Estomac, Intestin, Foie Sexe, Rein, Système urinaire Os, Articulation, Muscle Peau, Ongle Gids Ziekten en aandoeningen Ziekten en aandoeningen
Medische encyclopedie