• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    0 mening
  • Commentaren (0)

Asperges met roze garnalen

Asperges met roze garnalen
Voor:
4 perso(o)n(en)
Type:
hoofdgerechten 
Duur :
20 min  - Gemakkelijk
Ingrediënten:

2 bussels groene asperges
20 grote roze garnalen
1 brik magere room
1 citroen
Mosterd
Zout, peper

Bereiding van asperges met roze garnalen

Breng water aan de kook in een grote pot. Was de groene asperges en snij de voetjes weg. Maak bussels van de asperges. Doe ze in het water met het hoofd naar boven voor ongeveer 10 minuten.

Verwijder de staartjes van de roze garnalen. Meng de magere room met citroensap, mosterd, zout en peper.

Breng de asperges op smaak. Leg ze op een bord met absorberend papier en laat ze afkoelen.

Serveer de garnalen met lauwe of koele asperges. Doe er wat gecitronneerde creme rond en dien op.

Artikel gepubliceerd door op 30/04/2013

Dit recept maakt deel uit van het dossier ASPERGES OP VERSCHILLENDE WIJZEN

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming