• rating
    • rating
    • rating
    • rating
    • rating
    0 mening
  • Commentaren (0)

Aardappelsalade met gerookte zalm

Aardappelsalade met gerookte zalm
Tijdens een weekje vakantie, een snipperdag of een lang weekend komt vaak het idee van een smaakvolle en lichte picknick opborrelen, waarbij men dan op het gras de maaltijd nuttigt. Iedereen kan zelf uitzoeken wat hij lekker vindt. Hieronder vindt u alvast enkele tips.
Type:
hoofdgerechten 

Ingrediënten


Stukjes gerookte zalm: 2 pakjes
Middelgrote aardappelen: 6
Diepvrieserwtjes: 1 pakje
Bieslook

Bereiding


Kook de aardappelen in hun schil. Schil ze en snij ze in schijfjes. Kook de erwtjes en zorg ervoor dat ze nog wat knapperig blijven. Snij het bieslook fijn
Meng de aardappelen en erwtjes met de stukjes gerookte zalm.
Voeg het bieslook toe. Besprenkel met wat olijfolie en voeg wat zout en peper toe.

Artikel gepubliceerd door op 09/02/2009

Vindt u dit recept interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming